Ensemblet

Sangerne i Vokalselskabet GLAS

Ania Rybacka, 1. sopran

Ania Rybacka er en polsk multi-genre vokalist og prisvindende jazzmusiker, som har vundet anerkendelse for sin historiefortælling og kreativitet i sangkonkurrencer i Finland, Polen, Tyskland og Tyrkiet. Ania har tilbragt de sidste ni år i Danmark, hvor hun også har taget en kandidat på Det Rytmiske Musikkonservatorium. Hun optræder med kunstnere og grupper som Odense Symfoniorkester, Adam Rudolph, Kresten Osgood, Anders Filipsen Orchestras, Stefan Pasborg, Frederik Lundin, the Nephilim Ensemble og mange andre. Hun udgav sit debutalbum ‘Synesthesia’ (2014) med originalmusik, som en del af trioen Sphere, og siden 2015 har hun fordybet sig i at studere og arbejde med stemme/bevægelses-improvisation, som førte til hendes improviserede album “Havet” (2017) sammen med Lo Ersare og det eksperimenterende “Voice’n’Drums” album med Stefan Pasborg (2018).


Katrina Petersen, 2. sopranKamilla Kovacs, 1. altJohanne Baadsgaard Lange, 2. alt


Johanne er uddannet sanger og musikpædagog fra Det Jyske Musikkonservatorium. Hun har en baggrund i teater og arbejder ofte i krydsfeltet mellem musik og performance, og mellem tradition og fornyelse. 

Med trioen Trækfugl fortolker hun højskolesangbogen, og med Nevesta’s Voice har hun udgivet det prisvindende album Mother Tongues - en fortolkning af vuggeviser fra det europæiske kontinent. 

Johanne underviser både børn og voksne, ofte på tværs af generationer, i sang, dans og rytmik.

Else Juutilainen, 1. kontraalt Maria Kynne 2. kontraalt